Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine bubamara (www.bubamara.si) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine www.bubamara.si, pravice in obveznosti kupca ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem/upravljavcem spletne trgovine in kupcem.

UVOD

Z obiskom ali uporabo spletne strani www.bubamara.si izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, spletno stran zapustite in ne uporabljajte spletne strani www.bubamara.si. Trgovec si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletnem mestu bubamara.si kadarkoli in brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato je priporočljivo, da si redno ogledujete zavihek Splošni pogoji poslovanja. Pred uporabo spletne strani ali ob morebitnih vprašanjih v zvezi s temi pogoji se obrnite na info@bubamara.si.

POMEN NEKATERIH TERMINOV

“Bubamara, trgovec ali mi/nas” pomeni Ivo Čakarić, s.p., Ljubljanska cesta 45, SI-1241 Kamnik, DŠ: 41243749, MŠ: 8014388000

“Spletna trgovina” ali “Trgovina” pomeni trgovino, ki se nahaja na spletni strani.

“Spletna stran” pomeni spletno stran, ki se nahaja na www.bubamara.si.

“Vi” pomeni uporabnik spletne strani.

“Uporabniki” pomeni vse uporabnike spletne strani.

“Vaše naročilo ali Naročilo” pomeni vašo ponudbo, ki jo oddate na naši spletni strani za nakup naših izdelkov, ki za nas postanejo zavezujoči v trenutku, ko vam mi pošljemo potrdilo.

“Potrditev oz. sprejem vašega naročila” pomeni potrdilo o prejemu vašega naročila, ki ga prejmete po e-pošti takoj po oddaji naročila. Potrdilo o prejemu vašega naročila mora vsebovati seznam in cene kupljenih proizvodov, osnovne informacije in cene dostave.

“Potrdilo o poslanem naročilu” pomeni sprejem vašega naročila, ki vam bo poslan po e-pošti ob poslanem naročilu. Potrdilo o poslanem naročilu vašega naročila predstavlja sporazum in vključuje seznam kupljenih proizvodov, osnovne informacij, nakup in cene dostave, račun, podatke za dostavo, kot tudi te pogoje. S prejemom potrdila o poslanem naročilu ste uspešno zaključili nakup in sklenili pogodbo z nami.

“Pogoji ali Splošni Pogoji” pomenijo Splošne pogoje za uporabo spletne trgovine in vse veljavne posebne pogoje. Pogoji so na voljo na dnu strani ali na povezavi www.bubamara.si/pogoji-poslovanja/.

“Posebni pogoji” pomenijo pogoje v opisih izdelka kot tudi vse dodatne pogoje, ki veljajo s temi pogoji.

“Trgovina” pomeni spletna trgovina, ki se nahaja na www.bubamara.si.

“Izdelek” pomeni proizvod, prikazan za prodajo v spletni trgovini.

“Opis izdelka” pomeni tisti del spletne trgovine, kjer se opravlja opis, vključno z nekaterimi pogoji v zvezi s posameznim izdelkom.

“Piškotki” Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani oz. spletne trgovine in običajno vsebuje ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek, življenjsko dobo piškotka ter vrednost – navadno naključno edinstveno število. Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – Na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Spletne strani in spletne trgovine uporabljajo piškotke (tekstovne datoteke) za prilagojeno uporabniško izkušnjo in za analitično obdelavo informacij o obisku spletnega mesta. Prav tako jih uporabljajo za shranjevanje informacij, ki omogočijo prijavo in delovanje spletne košarice. Na spletnem mestu lahko piškotki izboljšajo uporabniško izkušnjo in s tem omogočijo, da si zapomni nastavitve uporabnika. To pomeni, da uporabnika ob ponovnem obisku spletne strani prepozna.

“Osebni podatki” pomeni podatke, ki jih Vi posredujete pri registraciji, kot tudi vse informacije v zvezi obnašanjem na spletni strani, informacije o danih naročilih in prodaji, in vse druge informacije, ki ste jih oddali pri nas.

REGISTRACIJA

Za uspešen nakup je registracija kupca zaželena, ni pa obvezna. Vnešeni podatki bodo varovani skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo kupčevih naročil.

Ob registraciji v spletni trgovini www.bubamara.si uporabnik pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, in geslo. Z registracijo, prijavo na e-novičke ali izvedenim naročilom obiskovalec postane uporabnik. Ko uporabljate spletno trgovino bubamara in s prijavo ter registracijo na spletnem mestu, se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji uporabe in jih v celoti sprejemate. Splošni pogoji uporabe se nanašajo na vse oblike uporabe spletne trgovine in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča spletno mesto. Za uporabo spletnega mesta med drugim šteje tudi dostop do spletnih strani in drugih vsebin v okviru spletnega mesta, uporaba funkcij in storitev spletnega mesta ter prenos datotek in drugih vsebin s spletnega mesta. Spletno mesto www.bubamara.si si pridružuje pravico spremeniti splošne pogoje uporabe. Uporabnik se zavezuje, da bo na spletnem mestu preveril, ali so se splošni pogoji spremenili. V primeru, da uporabnik s spremenjenimi splošnimi pogoji uporabe ne soglaša, mora prenehati z uporabo spletnega mesta. Spletno mesto www.bubamara.si ne prevzame odgovornosti za nedelovanje ali zaprtje spletnega mesta.

DOSTOPNOST INFORMACIJ

Prodajalec se zavezuje, da bo kupcu vedno zagotovil naslednje informacije: podatke o podjetju bubamara, Ivo Čakarić, s.p., Ljubljanska cesta 45, SI-1241 Kamnik, DŠ: 41243749, MŠ: 8014388000, kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon), bistvene lastnosti artiklov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami), dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu, je dostopen v razumljivem roku), pogoje dostave artiklov in način, kraj in rok dostave, cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene (razvidno mora biti prikazano, ali cena že vsebuje davek, stroške prevoza in druge dajatve), način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe, in pogoje odstopa, pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.

PONUDBA ARTIKLOV IN CENE

Vse cene na www.bubamara.si so objavljene v evrih (EUR) in veljajo do preklica. Predstavljena je cena, ki velja za nakup prek spleta v primeru 100% plačila z gotovino ali plačila predračuna z nakazilom na transakcijski račun. Spletna trgovina www.bubamara.si si pridružuje pravico, da določenega izdelka ni na zalogi in ga ni več možno izdelati, tudi če je objavljen na spletnem mestu.
Podjetje bubamara, Ivo Čakarić, s.p., ni zavezanec za davek na dodano vrednost, saj je registrirano kot osebno dopolnilno delo. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti, veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji.
Popusti, promocijske kode ipd. se ne seštevajo.
Dopuščamo možnost napake pri vnosu tehničnih specifikacij artiklov. Večina izdelkov v spletni trgovini je ročno narejenihi, zato so tudi slike izdelkov delno simbolične, kar pomeni, da lahko izdelek minimalno odstopa v vzorcu ali niansi barve. Do manjšega odstopanja barve lahko pride V primeru nejasnosti smo dosegljivi na info@bubamara.si.

Status izdelkov

Ker gre za butično trgovinico je zaloga omejena, saj je včina izdelkov izdelana ročno. Kar je označeno kot “na zalogi je odpremljemo v skladu s pogoji v odstavku dostava in poštnina oz. po opravljenem nakupu.

V kolikor želenega izdelka ni več na zalogi, ga lahko izdelamo, če je material za izdelavo na zalogi. Za izdelavo potrebujemo od 3 do 7 delovnih dni, preden oddamo naročen izdelek na pošto. V kolikor se vam mudi, to tudi javite in če se bo le dalo, se bom potrudila, da boste izdelek dobili pravočasno.

Naročanje in postopek nakupa

Naročanje je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni v letu. Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je v spletni trgovini www.bubamara.si  sklenjena v trenutku, ko prodajalec kupcu pošlje prvo elektronsko sporočilo o potrditvi njegovega naročila. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za prodajalca kot kupca. V spletni trgovini kupec izbira med izdelki in njihovimi različicami. Ko izbere izdelek, klikne na gumb Dodaj v košarico. Ko izdelek dodate v košarico, vas stran avtomatično pelje v vašo košarico. Od tam imate možnost nadaljevati z nakupom v trgovini ali nadaljevati na blagajno in zaključiti naročilo.
V košarici se vam izpišejo izdelki, ki ste jih dodali v košarico, količina in njihova cena. Izdelke lahko poljubno odstranjujete ali izberete poljubno količino izdelkov.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V tej fazi naročila ima kupec možnost preklicati naročilo v roku ene ure. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa bo po izbiri kupca dobavil ali pa celotno naročilo storniral.
Zaradi ročne izdelave izdelkov se ob morebitnem večjem številu hkrati oddanih naročil lahko dobavni rok podaljša na 7-10 dni do oddaje naročila na pošto.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Načini plačila

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
Z nakazilom na račun bubamara, Ivo Čakarić, s.p., po predračunu (podatke, potrebne za nakazilo, prejmete v zadnjem koraku po kliku na gumb Oddaj naročilo in po elektronski pošti po oddaji naročila ali preko paypala. Ponudnik naročilo rezervira do plačila predračuna oz. najdlje 8 dni od potrditve naročila. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavlja več.

Izdaja računa

Ponudnik po odpremi naročenih artiklov kupcu pošlje in izda račun z razčlenjenimi stroški, in sicer v pdf formatu na elektronski naslov kupca ter ga obenem priloži še pošiljki.
Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika in kupcu dostopno v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu.

Vračilo izdelka/odstop od pogodbe

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema paketa. Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@bubamara.si.
V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne po pošti na naslov prodajalca: bubamara, Ivo Čakarić, s.p., Ljubljanska cesta 45, SI-1241-Kamnik. Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini in originalni embalaži, razen če je artikel uničen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme uporabljati do odstopa od pogodbe. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od nakupa, skupaj z obrazcem za vračilo.
Pomembno! Pri vračilu izdelka prodajalcu je zelo pomembno, da ga ustrezno zapakirate v trdo škatlo – priporočljivo v isto, kot ste jo prejeli ob naročilu. V kolikor bo izdelek neprimerno zavarovan (zapakiran samo v kuverto, brez trde škatlice) in se bo med transportom poškodoval (kar se ob neprimerni zaščiti zagotovo bo), za to odgovarja potrošnik in prodajalec ni zavezan k vračilu kupnine, saj se smatra, da je bil izdelek poškodovan ali uničen zaradi krivde potrošnika, ki izdelka ni ustrezno zavaroval.
Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ali artikel, ki je bil že uporabljen in iz higienskih razlogov ni primeren za nadaljnjo prodajo.


Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Zaradi zagotavljanja gotovosti, točnosti in pravočasnosti vračila ter zagotavljanja evidence o plačilih, se vračilo plačila kupcu izvede izključno z nakazilom na njegov transakcijski račun.

Reklamacija/stvarna napaka

Če so dostavljeni napačni izdelki, kupec vrne dostavljene izdelke, ponudnik pa jih bo brezplačno nadomestil z ustreznimi. V tem primeru ponudnik krije stroške poštnine. Ponudnik pa ne krije stroška vračila reklamiranih izdelkov, v kolikor ni bila ugotovljena napaka iz ponudnikove strani. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo neuporabljeni, nepoškodovani in v enaki embalaži. Vrnjeni morajo biti ustrezno zavarovani pred poškodbami med transportom – zapakirani morajo biti v trdo škatlo, po možnosti v tisto, v kateri ste prejeli izdelke.
Če dostavljeni izdelki ne ustrezajo lastnostim oz. specifikacijam naročenih izdelkov (dostava izdelkov z napako), mora kupec o tem obvestiti ponudnika v 8 dneh od datuma prejema izdelka. Podjetje bubamara, Ivo Čakarić, s.p.), ne odgovarja za napake, ki se pokažejo potem, ko mine šest mesecev, odkar je bil izdelek izročen. Potrošnik oz. kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in nosilcem spletne trgovine in izdelovalcu izdelkov bubamara, Ivo Čakarić, s.p. omogočiti, da izdelek pregleda. Iz naslova stvarne napake lahko potrošnik po svoji izbiri zahteva: odpravo napake ali vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako ali zamenjavo blaga ali vračilo plačanega zneska. Natančneje pravico do uveljavljanja stvarnih napak ureja Zakon o varstvu potrošnikov.

Popusti

V spletni trgovini www.bubamara.si lahko potekajo različni popusti in akcije. Vsi popusti so jasno navedeni ob izdelku samem. Popustov ni mogoče zamenjati v denarna izplačila. V kolikor kupite stvar pred popusti, niste upravičeni do dodatnih popustov, četudi so znižani enaki izdelki.
Bonov s popusti ni možno uveljavljati na izdelke po naročilu, prav tako na izdelke po naročilu ne veljajo popusti in znižanja.
Pridržujemo si pravico glede napak pri objavah popustov. Popusti veljajo v določenem časovnem obdobju, razen če ni zapisano in javno objavljeno drugače. Popusti se nanašajo na razprodajo zalog. Pridržujemo si pravico, da določenega izdelka v času trajanja popustov ni več na zalogi in ga ni možno več izdelati.
Zaloge celotne ponudbe na spletni strani www.bubamara.si in družabnih omrežjih, ki zastopajo to spletno stran, so omejene.

Varnost podatkov

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil prodajalca. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku ponudnika.

Varovanje osebnih podatkov

Kot upravitelj spletne trgovine www.bubamara.si se bubamara, Ivo Čakarić, s.p. v skladu z ZVOP-1 (Zakon o varstvu osebnih podatkov) zavezuje, da bo spoštovala zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam. Uporabnik soglaša, da lahko spletno mesto www.bubamara.si njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Spletno mesto www.bubamara.si se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Spletna trgovina www.bubamara.si za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov: ime in priimek, poštni naslov, kontaktni telefon, naslov bivanja in naslove za dostavo ter državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije.
Nasvet uporabnikom: uporabnik naj hrani svoje uporabniško ime ter geslo za dostop do spletnih storitev na spletnem mestu www.bubamara.si. V primeru neavtorizirane uporabe uporabniških podatkov naj oškodovani uporabnik pisno obvesti spletno mesto o kršenju njegovih uporabniških pravic. Uporabnik je odgovoren za prebiranje, odpiranje in gledanje vseh vsebin na spletnem mestu. Starostnih omejitev za vsebine na www.bubamara.si ni. Uporabnik lahko kadarkoli in zaradi kakršnegakoli razloga s pisnim obvestilom prekine registracijo na spletnem mestu www.bubamara.si. Spletno mesto si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletne strani www.bubamara.si zaradi tehničnih razlogov vzdrževanja in zamenjave opreme ter se zavuzuje, da bo o vseh daljših motnjah delovanja (več kot 24 ur) predčasno obvestila uporabnike.

Komunikacija z uporabnikom

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje. Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
pošiljatelj bo jasno razviden, različne akcije, promocije in druge tržne tehnike bodo označene kot takšne, jasno pa bodo določeni tudi pogoji udeležbe v njih, jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik izrecno spoštoval.

Piškotki

Z uporabo spletne www.bubamara.si se strinjate z uporabo piškotov na vašem brskalniku. Shranjujejo se na vašem disku in zagotavljajo boljšo uporabniško izkušnjo na spletni strani (katere izdelke ste dodali v košarico, ali ste že prijavljeni, katere nastavitve ste izbrali, itd.) Piškoti niso nevarni. Niso računalniški programi in ne morejo vplivati na delovanje vašega računalnika.

Intelektualna lastnina

Spletno mesto www.bubamara.si je last Laure Šuklje in z njim tudi vse vsebine, logotipi, fotografije in ostala avdiovizualna ter tekstovna dela. Reproduciranje, distribuiranje, predelava ali druga uporaba avtorskih del, objavljenih na spletni strani www.bubamara.si, brez pisnega dovoljenja lastnice ni dovoljena in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic. Prodajalec si pridržuje pravico do manjših sprememb v opisu izdelkov, brez obveznosti obveščanja uporabnikov. Vsi omenjeni elementi so tako predmet intelektualne lastnine, s čimer ima Ivo Čakarić, s.p. edino pravico razpolaganja s pravicami do vseh vsebin na portalu. Uporabnik spletnega mesta ima pravico dostopanja do spletnega mesta, registrirani uporabnik pa ima poleg pravice dostopanja do spletnega mesta tudi pravico uporabe aktivnosti, ki jih lahko uporablja kot registrirani uporabnik. Z dostopom do spletnega mesta se uporabniku dovoli, da lahko omejeno in le za zasebne namene uporablja vsebino spletnega mesta pod pogoji iz splošnih pogojev uporabe.

Obveščanje in e-novice

Uporabnik se s prijavo na e-novice strinja, da ga obveščamo o novostih in akcijah na našem spletnem mestu. Ponudnik se obvezuje, da e-naslova uporabnika ne bo na noben način zlorabil ali posredoval tretji osebi. Uporabnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja novic.

Omejitev odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.
Čeprav se ponudnik trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila.
Prodajalec ima možnost odstopa od pogodbe le, če se ugotovi očitna napaka (46. člen OZ). Kot očitna napaka se šteje napaka v bistvenih lastnostih artikla in vse zmote, ki se po običajih v trgovini ali po namenu strank štejejo za odločilne ter jih prodajalec v primeru vednosti ne bi potrdil oziroma sklenil pogodbe. To vključuje tudi očitne napake v ceni.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova info@bubamara.si. Postopek obravnave pritožbe je zaupen.
Spletna trgovina www.bubamara.si si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. Poslanstvo trgovine so zadovoljne stranke in izdelki v redni uporabi. Vedno pa sem vam na voljo tudi na elektronski pošti info@bubamara.si, kjer vam bomo z veseljem pomagali razrešiti dvome in vprašanja.

Dostava in poštnina

Vsako naročilo, oddano skozi sistem spletne trgovine www.bubamara.si, bomo obravnavali še isti dan oz. najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili. Po potrditvi naročila bo paket od 2 do 6 delovnih dni, odposlan oz. pripravljen za prevzem (odvisno od statusa paketa ali je na zalogi ali delo po naročiu.. V kolikor dostava v dostavnem času ni mogoča ali pa bi bila izvršena predčasno, spletna trgovina www.bubamara.si obvesti kupca.
Partner za dostavo pošiljk je POŠTA SLOVENIJE, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.
Znesek dostave je odvisen od načina plačila in zneska nakupa. Pri plačilu po predračunu poštnina po Sloveniji znaša 3,50 €. Pri naročilih v znesku nad 50 € poštnino krijemo mi.


Splošni pogoji poslovanja veljajo od 1.2.2022